Het huis is geschikt voor 8 personen. Twee slaapkamers met tweepersoonsbedden op de 1e verdieping, en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden (4 slaapplaatsen) op de begane grond. Er is een extra tweepersoons slaapbank in de eetkamer. Deze is echt puur bedoeld als gemak, voor wat extra privacy of voor een toevallige logee, niet om het huis aan meer dan 8 personen te verhuren. Want dat willen we ook bewust niet. 

We houden van deze bijzondere plek en zorgen er zelf goed voor. En dat is dus ook wat we aan onze huurders vragen. Gewoon zorgzaam en netjes met het huis en de spullen omgaan. Zoals je dat thuis waarschijnlijk ook doet?

MaandPrijs per week
November
December
Januari
Februari
€950
Maart
April
Mei
Oktober
€1050
Juni
Juli
Augustus
September
€1250

In principe verhuren we het huis alleen per week, maar in het laagseizoen willen we wel een uitzondering maken. De prijzen zijn exclusief 100,- euro schoonmaakkosten en 1 euro per nacht toeristen belasting per persoon van 13 jaar en ouder. We vragen 250,- euro borg welke je deels retour krijgt op de laatste dag van je verblijf. Want de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting brengen we er op in mindering.

Wil je het huis langer dan twee weken huren? Dan kan je een speciaal prijsje vragen via een bericht op de contact-pagina.